Wij willen een maatschappij creëren waarin lege begrippen weer inhoud krijgen. Woorden als vluchtelingencrisis en klimaatverandering vliegen ons dagelijks rond de oren. Het is alsof wij er immuun voor zijn geworden en niet meer stilstaan bij wat deze begrippen echt inhouden, en zo ook niet meer weten hoe wij ons ertoe moeten verhouden. Wij geloven dat verandering vanuit de jezelf moet komen. Maar als mensen zich uit onbegrip machteloos voelen, wat kun je dan van ze verwachten?

Door een ervaring te ontwerpen, maken wij maatschappelijke problemen weer toegankelijk. Door de deelnemers een nieuwe kijk op het probleem te bieden, gaan zij weer inzien wat het allemaal te betekenen heeft en bovenal: wat zij zelf kunnen betekenen.

Projecten
RealiteitBureau: het project
Waarom wij samen meer weten dan het Journaal.
Wie is Wie?
Schakelcultuur: Pre-Schakel
Schakelcultuur: SchakelOm
Ver Van Mijn Bed Show
Refubees: Amsterdam West
In samenwerking met:
Contact

Wil je op de hoogte blijven van ons? Wij zijn te vinden en te volgen op en . Heb je een vraag, opmerking of misschien wel een toekomstige opdracht? Stuur dan een naar realiteitbureau@gmail.com. Mocht je een keer langs willen komen? Dat mag altijd, onze deuren staan open op de 2e Daalsedijk 14a, 3551 EJ in Utrecht.